Landelijke evenementen

Beleef #werkenbijpwc tijdens onze events

Wil je kennismaken met PwC en zelf ervaren hoe het is om te #werkenbijpwc? Bezoek dan een van de vele evenementen waarbij we aanwezig zijn of die wij zelf organiseren.

Bekijk hier de evenementenkalender en kies het event dat het beste bij jou(w interesses) past.

We organiseren elk jaar ook enkele grote landelijke evenementen:

Audit Course Barcelona

Ben jij een WO-Masterstudent Accountancy of een WO BSc 3-student Accounting & Control, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde, met richting Accountancy en heb jij zin in een intensieve kennismaking met PwC en het accountancy vak? Beleef dan vier ervaringsrijke dagen in Barcelona, met PwC'ers en medestudenten.

Lees hier alles over de Audit Course Barcelona

Tax Course Barcelona

Ben jij een derdejaars WO- of WO-Masterstudent Fiscale Economie of Fiscaal Recht en heb jij zin in een intensieve kennismaking met PwC en het belastingadviesvak? Beleef dan vier ervaringsrijke dagen in Barcelona, met PwC'ers en medestudenten.

Lees hier alles over de Tax Course Barcelona

Vrouw & Talent

Vrouw & Talent biedt een inspirerend programma voor talentvolle studentes en vrouwelijke young professionals. Je leert niet alleen PwC kennen, maar komt ook meer over jezelf te weten. Laat je CV en LinkedIn-profiel checken, een professionele (profiel)foto schieten en neem deel aan de paneldiscussie. Bovenal maak je op informele wijze kennis met vrouwelijke PwC'ers die al je vragen over #werkenbijpwc beantwoorden.

Lees hier alles over Vrouw & Talent

Perfecte Vakantiebaan

Ben jij laatstejaars Bachelor- of Masterstudent Fiscale Economie, Fiscaal recht, Econometrie of Actuariële Wetenschappen, dan kom jij in aanmerking voor de Perfecte Vakantiebaan. Twee weken lang loop je mee in de Tax & HRS-praktijk van jouw keuze. Zo ervaar je zelf of de studievakken die je leuk vindt, net zo leuk zijn in de praktijk. Jij leert PwC door en door kennen, en wij jou. Voor menige deelnemer is de Perfecte Vakantiebaan dé opstap naar een werkstudentschap of startersfunctie bij PwC.

Lees hier alles over de Perfecte Vakantiebaan

Scriptieprijs Pensioenen

Win € 2.500,- met jouw scriptie! Dat kan zomaar bij PwC’s Scriptieprijs Pensioenen, voor studenten (Fiscaal) Recht of Fiscale Economie. Heb je een masterscriptie geschreven over een pensioen gerelateerd onderwerp? Laat jouw scriptie dan beoordelen door een vakjury van academici, politici en specialisten. En wie weet ga jij er tijdens een feestelijke borrel met de hoofdprijs vandoor!

Lees hier alles over de Scriptieprijs Pensioenen

PwC’s Oranje Selectie

Ben jij benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij PwC en wil je tegelijkertijd een wedstrijd van het Nederlands elftal van héél dichtbij beleven? Meld je dan aan voor PwC’s Oranje Selectie. Je beleeft een dag vol teambuilding en scorend vermogen. Ex-international en talentscout Arthur Numan en een partner van PwC beantwoorden al jouw vragen en houden je scherp in de gaten. Heb jij indruk gemaakt, dan geniet jij tijdens de wedstrijd van een speciale VIP-behandeling, exclusief vanuit PwC’s Oranje Selectie dug-out.

Lees hier alles over PwC’s Oranje Selectie

Eat, Meet & Greets

Wil jij op een kleinschalige manier kennismaken met PwC, een rondleiding krijgen op kantoor en al je vragen stellen over #werkenbijpwc aan recruiters en PwC’ers? Bezoek dan een kennismakingslunch van het werkveld van jouw voorkeur:

  • Accountancy
  • Advisory
  • Tax