PwC's Oranje Selectie

Als VIP naar Oranje!

Ben jij benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij PwC en wil je tegelijkertijd een wedstrijd van het Nederlands elftal van héél dichtbij beleven? Dat kan tijdens PwC's Oranje Selectie.

PwC's Oranje Selectie Nederland-Italië | dinsdag 28 maart 2017

Dinsdag 28 maart 2017 speelt Oranje een oefenwedstrijd tegen Italië. Tijdens dit duel is PwC's Oranje Selectie natuurlijk weer van de partij en jij kunt erbij zijn, als je tweede- of derdejaars wo-bachelorstudent Fiscale Economie of Fiscaal Recht bent. Heb jij jouw aanmelding uiterlijk zondag 19 maart 2017 bij ons ingediend, dan hoor jij deze week of we je uitnodigen voor PwC's Oranje Selectie Nederland-Italië.

Maak kennis met PwC en beleef Oranje van héél dichtbij

PwC’s Oranje Selectie is jouw kans om kennis te maken met PwC en de aanwezige PwC'ers alles te vragen over werken bij PwC. Maar dat niet alleen! Net als de KNVB werkt PwC aan het ontwikkelen van talent. Daarom hebben we Arthur Numan in huis gehaald. Ex-international en talentscout. Word je geselecteerd voor PwC's Oranje Selectie, dan houdt Arthur jou als een heuse coach scherp in de gaten. Aan jou de uitdaging hem te overtuigen van jouw teamspirit en scorend vermogen. Vaardigheden die je als professional bij PwC ook nodig hebt.

Programma PwC's Oranje Selectie

Het volledige programma van PwC’s Oranje Selectie op dinsdag 28 maart is als volgt:

11.00 uur Ontvangst deelnemers in Amsterdam, aansluitend transfer naar locatie

13.30 uur Persconferentie
Wat heb jij altijd al willen weten over PwC? En over jouw mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan? Dit is je kans om alle vragen te stellen aan PwC én aan Arthur Numan. Welke overeenkomsten ziet Arthur bijvoorbeeld tussen topsport en werken bij PwC? En welke waarde hecht PwC aan persoonlijke ontwikkeling? Aan het einde van de sessie heb jij niet alleen een goed beeld van werken bij PwC, maar weet je ook welke topsporttips bruikbaar zijn in het bedrijfsleven.

14.30 uur Teambuildingworkshop
Voorafgaand aan PwC’s Oranje Selectie vul je een vragenlijst in, die jou inzicht geeft in de rol die jij (graag) in een team inneemt. Deze rol bespreek je tijdens de teambuildingworkshop met je teamgenoten en samen plotten jullie de rollen in de meest optimale opstelling, die jullie plenair presenteren.

16.00 uur Voetbalclinic
Na alle theoretische bespiegelingen is het tijd om te laten zien hoe jullie als team op het veld presteren. De voetbalclinic kent een aantal spelelementen, waarbij teamspirit en scorend vermogen gewenst zijn. Werken jullie optimaal samen, dan leidt dat ongetwijfeld tot een goed resultaat!

17.15 uur Bekendmaking PwC’s Oranje Selectie
Op basis van jullie deelname aan de persconferentie, teambuildingworkshop en voetbalclinic bepalen Arthur Numan en PwC welk team uitgeroepen wordt tot PwC’s Oranje Selectie. Dit winnende team beleeft Nederland-Italië van héél dichtbij, exclusief vanuit PwC’s Oranje Selectie dug-out.

18.00 uur Transfer naar Amsterdam ArenA, met aansluitend dinerbuffet in hospitality ruimte

20.45 uur Aftrap Nederland-Italië

22.30 uur Derde helft in hospitality ruimte

23.00 uur Einde programma, op eigen gelegenheid naar huis

Leuk met z'n allen zo bezig te zijn. Lekker actief, je leert elkaar heel goed kennen en je positie in het team te bepalen. En dat is waarvoor we eigenlijk vandaag hier zijn!
Rebecca Ten Hoff ∙ Deelneemster PwC's Oranje Selectie Nederland-Turkije