Special Ladies Events

Optimaal rendement uit vrouwelijk talent

Tijdens onze Special Ladies Events willen we jou, als jonge ambitieuze vrouw, inspireren en bouwstenen meegeven die jou klaarstomen om de zakelijke wereld te veroveren en te netwerken met vrouwelijke PwC-professionals, van trainee tot partner. De komende maanden zullen wij diverse Special Ladies Events organiseren voor: Ladies in Consulting, Ladies in Technology, Ladies in Tax en Ladies in Assurance.

Ladies in Consulting met Anna Nooshin | 9 maart 2017

Jij bent een ambitieuze, jonge vrouw. Klaar om als professional de consultancy wereld te veroveren. Maar hoe haal je optimaal rendement uit jouw vrouwelijk talent? Kom donderdag 9 maart 2017 naar Ladies in Consulting en laat je vanaf 13.30 uur inspireren tijdens een high tea op een unieke locatie aan één van de mooiste grachtjes in Amsterdam. Samen met gastspreker Anna Nooshin vertellen we je hoe jij authentiek kunt zijn, jezelf kunt onderscheiden en de juiste balans vindt als vrouw. Zo stomen we je klaar voor jouw eerste stappen in Consulting.

Selfmade Lady in Business, Anna Nooshin

Gastspreker Anna Nooshin heeft een duidelijk beeld bij female presence. Zij deelt haar verhaal met ons en laat zien hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Haar tips zijn de ideale bouwstenen om jouw professionele carrière vorm te geven, persoonlijke doelen te behalen en tegelijkertijd jezelf optimaal te presenteren. Tijdens de high tea spreek je ook met verschillende PwC-professionals, van trainee tot partner, en kom je alles te weten over hoe het is om te werken als consultant bij PwC.

Meld je nu aan!

Wil jij één van de 25 beschikbare plaatsen bij Ladies in Consulting met Anna Nooshin bemachtigen, meld je dan uiterlijk zondag 26 februari aan. Het evenement is in het Nederlands.

Aanmelden Ladies Event Consultancy

Vragen?

Neem gerust contact met me op:

Yolanda Bogaards, recruiter
088 - 792 29 80
yolanda.bogaards@nl.pwc.com