People & Organisation Traineeship

Ontwikkel je in 1 jaar tot allround adviseur

Maak een vliegende start in onze People & Organisation praktijk

Een jaar lang kennismaken met alle facetten van de People and Organisation praktijk van PwC, dat is het People and Organisation Traineeship. Als trainee ontwikkel je je tot een allround adviseur voor onze klanten binnen deze veelzijdige praktijk. Samen met een team van fiscalisten, econometristen, juristen, bedrijfskundigen en HR-specialisten werk je aan uiteenlopende vraagstukken rond de mens in een organisatie.

Is ons People & Organisation Traineeship iets voor jou?

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je intelligent, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag als adviseur. Jouw interesse ligt bij fiscale, actuariële, wiskundige of HR-gerelateerde vraagstukken van organisaties over hoe zij hun menselijk kapitaal het beste kunnen organiseren. Je houdt van aanpakken en deinst niet terug voor een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend blijft ontwikkelen.

We komen graag met je in gesprek over het People & Organisation Traineeship als je beschikt over een (bijna) afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Econometrie, Bedrijfseconomie, Actuariële Wetenschappen, Bedrijfskunde, Wiskunde, Human Resource Management of Communicatiewetenschap(pen) en cijfermatig sterk bent.

Hoe ziet jouw traineeship eruit?

Het traineeship start op 15 september 2017. Als trainee People & Organisation rouleer je één jaar binnen drie van de vijf teams van onze People & Organisation praktijk - Global Mobility, Reward, Employment Tax & Benefits, Retirement and Pensions en HRC - die samenwerken binnen 15 capabilities. Bij de start van het traineeship wordt één van deze teams jouw 'thuisteam' en na afloop ga je hier vast aan de slag als consultant. Zowel tijdens als na het traineeship adviseer je onder begeleiding van jouw collega's klanten die aansluiten bij jouw expertise. Denk hierbij aan opdrachten als:

 • Het ontwerpen en implementeren van strategie, beleid en regelingen.
 • Fiscale advisering met betrekking tot beloningsbeleid, internationale mobiliteit en de processen rondom loonheffingen.
 • Het bieden van ondersteuning voor, tijdens en na deals, bijvoorbeeld door waardebepaling van het personeelsbestand, HR-beleid, harmonisatie van beleid en arbeidsvoorwaarden, advisering over pensioenregelingen en belonings- en belastingvraagstukken.
 • Het ontwerpen en modelleren van financiële en actuariële modellen.
 • Het analyseren van big data bij verzekeraars.
 • Het bijdragen aan het optimaliseren van processen op het gebied van HR en salarisadministratie.
 • Het adviseren over risicomanagement op basis van analyses met betrekking tot het effect van wijziging in pensioenregelingen, expat-beleid en loonheffingsprocessen.

Tijdens het traineeship werk je naast opdrachten voor klanten van je team samen met je mede-trainees aan een gezamenlijke People & Organisation brede praktijkopdracht. Ook volg je verschillende vaktechnische trainingen en neem je deel aan vaktechnische overleggen. Tijdens het traineeship besteden we ook veel tijd en aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, onder meer via intervisiebijeenkomsten en vaardigheids- en adviestrainingen naar keuze.

Wat bieden wij jou?

 • Het People and Organisation Traineeship - dat begint op 15 september 2017 - is de ideale start naar werken bij een wereldwijde kennisorganisatie met toonaangevende klanten.
 • We bieden een inspirerende en collegiale werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen.
 • Jouw ontwikkeling staat centraal: een persoonlijke coach begeleidt je intensief tijdens het traineeship.
 • Je start met 5 tot 7 trainees, met wie je een hechte club vormt.
 • Door de verschillende teams waarin je werkzaam zal zijn, bouw je aan een breed netwerk binnen en buiten PwC en ontwikkel je je tot een allround People and Organisation-adviseur.
 • Onze uitgebreide arbeidsvoorwaarden zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Meld je dan nu aan voor de informatiesessie op 30 maart in Amsterdam of solliciteer direct via onderstaande button. Zorg dat je sollicitatie uiterlijk zondag 9 april 2017 bij ons binnen is.

Solliciteer nu: People and Organisation Traineeship

Als je solliciteert, ontvang je een uitnodiging voor het online assessment. Je hebt tot uiterlijk 13 april 2017 de tijd om het online assessment af te ronden. Een week later hoor je of je wordt uitgenodigd voor het eerste gesprek.

Contact

Wil je meer informatie over het People & Organisation Traineeship? Bel of mail mij dan gerust.

Lauren Bostelaar

Lauren Bostelaar