Accountancy Summer Festival

DJ's, fingerfood, cocktails, PwC...

Hoe het is om als accountant te werken bij PwC? Dát ontdek je tijdens ons Accountancy Summer Festival 2017 op een wel heel speciale manier. Nee, dit keer krijg je geen rondleiding op kantoor en je hoeft ook geen case op te lossen. Wat je wel kunt verwachten is een ongedwongen sfeer, waarin jij samen met studiegenoten, PwC’ers, dj’s, cocktails en fingerfood jouw carrièremogelijkheden bij PwC kunt ontdekken. Meld je nu aan voor ons Accountancy Summer Festival op donderdag 8 juni in De Fabrique in Utrecht.

Wie ben je?

Je bent een enthousiaste wo-student Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde of hbo-bachelorstudent Accountancy die graag op een laagdrempelige manier wil kennismaken met PwC en de uiteenlopende facetten van haar Accountancypraktijk.

Hoe ziet het programma eruit?

Het Accountancy Summer Festival vindt plaats op donderdag 8 juni 2017 in De Fabrique in Utrecht*. We ontvangen je graag tussen 17.00 en 17.30 uur, waarna een PwC-partner over de toekomst van de accountant vertelt. Aansluitend kun je tot 21.00 uur genieten van het Accountancy Summer Festival met dj’s, fingerfood, cocktails, informele gesprekken met PwC’ers en diverse stands, waar je alles te weten komt over de Audit Course Barcelona, The Associate Academy en PwC-thema’s als corporate responsibility en innovatie. Ook is er een fun corner, waarvan we de precieze invulling nog even geheim houden.

*Vanaf NS-station Maarssen rijden er tussen 16.30 uur en 21.30 uur gratis pendelbussen naar de Fabrique en terug.

Meld je nu aan!

Heb je zin in ons Accountancy Summer Festival en wil jij één van de 50 tickets bemachtigen? Wacht dan niet te lang, maar meld je – eventueel samen met studiegenoten – uiterlijk zondag 28 mei aan.

Aanmelden Accountancy Summer Festival 2017