Audit Course IJsland 2017

Explore the true nature of accounting

Audit Course IJsland: 16 t/m 19 november 2017

 

Explore PwC

Wil jij met PwC op ontdekkingsreis, durf jij het aan om nieuwe dingen uit te proberen en treed jij met PwC buiten de gebaande paden? Doorkruis dan samen met ons van 16 t/m 19 november IJsland en ontdek hoe het is om bij PwC jouw carrière in het accountancyvak een kickstart te geven.

Tijdens de Audit Course IJsland ben jij vier dagen omgeven door PwC’ers – van associate tot partner – en geven zij je inzicht in onze auditpraktijk. Samen met andere ambitieuze medestudenten stort je je in de case van een typisch IJslands bedrijf, dat je ook zal bezoeken. Dit samen met de rollenspelen geeft jou een compleet beeld van het werk bij PwC als accountant.

Explore your future of accounting

Hoe ziet je vak er over tien, vijftien jaar uit? Gaat alles radicaal veranderen of zal het zo'n vaart niet lopen? Één ding is zeker, doorontwikkelen moet je. Of het nou gaat om je persoonlijke ontwikkeling of het inzetten van nieuwe technologieën, jij wilt jouw klanten verder brengen. Hoe creëren we maatschappelijke waarde en versterken wij ons vak? Stel al je vragen aan onze PwC professionals die meegaan tijdens de course en bereid je samen met hen voor op jouw toekomst!

Explore Iceland

Dit alles doen we in het land met maanachtige landschappen, kraters, indrukwekkende gletsjers, vulkanen en hot springs. Een top decor voor de uitdagende business case. In je 4WD auto ontdek je met gps-coördinaties de verschillende hotspots langs de Golden Circle van IJsland. In dit uitgestrekte geiser-landschap barst er elk uur wel een stoompilaar de lucht in. Verder dineer je in de lekkerste restaurants en ga je op stap in de meest hippe clubs van Reykjavik.

Ben jij derde- of vierdejaars wo-student Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde? En kijk jij uit naar een intensieve kennismaking met PwC en haar auditpraktijk? 

Solliciteer nu en wie weet spot jij samen met ons het noorderlicht!

solliciteren audit course IJsland

En laat zien waar jij voor staat! Voor velen is de Audit Course een mooie opstap geweest naar een afstudeerstage en/of startersfunctie. Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg jij van ons een uitnodiging voor ons online assessment. De deadline voor dit assessment is woensdag 20 september. Hoe eerder je solliciteert, des te eerder kun je jouw assessment maken. Reserveer de selectiedagen op 25, 26 & 28 september alvast in je agenda. Uiterlijk 29 september krijg je bericht of je meegaat naar IJsland.

Contact

Wil je meer informatie over onze Audit Course? Neem dan contact met mij op:

Graziella Roos

Graziella Roos