PwC's Oranje Selectie

Als VIP naar Oranje!

Ben jij benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij PwC en wil je tegelijkertijd een wedstrijd van het Nederlands elftal van héél dichtbij beleven? Dat kan tijdens PwC's Oranje Selectie.

PwC's Oranje Selectie Nederland-Luxemburg | vrijdag 9 juni 2017

Vrijdag 9 juni 2017 speelt Oranje de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg. Tijdens dit duel is PwC's Oranje Selectie natuurlijk weer van de partij. We begroeten op deze dag verschillende vertegenwoordigers van onze bevriende studieverenigingen.

Maak kennis met PwC en beleef Oranje van héél dichtbij

PwC’s Oranje Selectie is jouw kans om kennis te maken met PwC en de aanwezige PwC'ers alles te vragen over werken bij PwC. Maar dat niet alleen! Net als de KNVB werkt PwC aan het ontwikkelen van talent. Daarom hebben we Arthur Numan in huis gehaald. Ex-international en talentscout. Word je geselecteerd voor PwC's Oranje Selectie, dan houdt Arthur jou als een heuse coach scherp in de gaten. Aan jou de uitdaging hem te overtuigen van jouw teamspirit en scorend vermogen. Vaardigheden die je als professional bij PwC ook nodig hebt.

Leuk met z'n allen zo bezig te zijn. Lekker actief, je leert elkaar heel goed kennen en je positie in het team te bepalen. En dat is waarvoor we eigenlijk vandaag hier zijn!
Rebecca Ten Hoff ∙ Deelneemster PwC's Oranje Selectie Nederland-Turkije