Over mijzelf

Mijn naam is Sander Voogt, 26 jaar. Ik ben werkzaam als Senior Associate bij internationale praktijk van PwC Amsterdam. In 2006 begonnen als PwC duaal stagiair als onderdeel van mijn opleiding accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam en daarna niet meer weg gegaan. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heb. Elke dag is weer anders, ik werk met zeer gemotiveerde en enthousiaste collega's, bedien interessante klanten en kan mijzelf optimaal ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn backpack naar verre landen (Azië) of ik maak een korte stedentrip. Daarnaast ben ik secretaris bij de Texelse Reddingsbrigade en spreek ik graag met mijn vrienden af voor een borrel in de stad. Vanaf september 2012 ben ik als coach betrokken bij de nieuwe Associate Academy.


Mijn loopbaan bij PwC

Loopbaanmogelijkheden

Assistant Manager - Audit & Assurance Sep 2012 tot heden

Vanaf 1 september ben ik Assistant Manager. Een nieuwe functie, boordevol uitdagingen. Mijn werkzaamheden zullen nog meer bestaan uit het leiding geven aan controle teams, het voorbereiden van controles, het bespreken van resultaten met managers en partners, rapportages schrijven en bespreken met klanten. Daarnaast ben ik officieel coach van The Associate Academy.

Senior Associate - Audit & Assurance Sep 2009 tot Sep 2012

Als Senior Associate begeleid je assistenten in hun werkzaamheden en doe je de complexere posten van de jaarrekeningcontrole. Waarbij er een groot verschil is tussen de werkzaamheden die je uitvoert voor de kleinere klanten en grote multinationals. Naar mate je evaring toeneemt als Senior Associate krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en ontwikkel je jezelf richting de rol van controleleider. Of kan je coach worden van enkele associates.

Associate - Audit & Assurance Jan 2008 tot Sep 2009

Als Associate ben je met name bezig met het uitvoeren van controlewerkzaamheden. In mijn tijd als Associate ben ik bij veel verschillende klanten geweest en heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende processen en controlewerkzaamheden.

Stagiair - Audit & Assurance Feb 2006 tot Aug 2007

Als onderdeel van mijn studie accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik twee keer een half jaar stage gelopen bij PwC. Mooie combinatie van werken en leren waarin je direct je kennis kan toepassen in de praktijk. Interessante tijd waarin ik heel veel heb geleerd met een zeer divers klantenpakket in allerlei sectoren. Bij een aantal klanten ben ik nog steeds betrokken. Na een half jaar reizen door Azie, uitendelijk besloten om per 1 januari 2008 'echt' van start te gaan.

Ook dit is #werkenbijpwc