Missie

Met onze mensen en klanten werken we aan een gezamenlijk doel: bijdragen aan vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Door talentvolle mensen aan te trekken én ze de kans te geven zich verder te ontwikkelen, leggen we de basis voor groei op de lange termijn.

Purpose PwC

Bij alles wat we doen focussen we op kwaliteit en duurzame relaties; we beseffen wat de behoeften en verwachtingen van onze klanten en andere stakeholders zijn. Onze mensen voelen zich betrokken en gewaardeerd: met hun inzichten en persoonlijkheid maken zij het verschil. Wat weer een positief effect heeft op onze omzet en de beloning van onze mensen. En daardoor zijn we weer in staat talent aan te trekken, vast te houden en blijvende waarde voor onze klanten en andere stakeholders te creëren.

In al ons werk dragen we onze waarden 'teamwork, leadership en excellence' uit. De beste oplossingen komen voort uit samenwerking met collega’s en klanten, waarbij sterke onderlinge relaties, respect en uitwisseling met elkaar centraal staan. We tonen leiderschap op basis van persoonlijke integriteit, moed en een inspirerende visie. Door innovatie, kennisontwikkeling en scherpte excelleren we: we doen wat we beloven en leveren meer toegevoegde waarde dan van ons wordt verwacht.

Bekijk hier ons jaarbericht 2015-2016