Consulting

Binnen Consulting kun je kiezen voor een van de volgende disciplines:

 • Strategy
  Samen met jouw klant ontwikkel je een heldere en richtinggevende strategie. Je zoekt naar kansen om bedrijfsdoelstellingen te realiseren, passende businessmodellen te bepalen of de bedrijfscultuur in kaart te brengen.

 • Finance
  Bij Finance stem je in samenwerking met je klant de financiële functie af op de strategie. Je richt deze slim en efficiënt in en zorgt ervoor dat de financiële functie de klant voldoende inzicht geeft om controle te houden over de koers van de organisatie.

 • Operations
  Bij Operations help je bij het implementeren van strategieën en bedrijfsprocessen. Daarmee verbeter je de efficiency en de effectiviteit van de organisatie.

 • Technology
  IT is steeds meer van invloed op een optimale bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor dat je klanten meer halen uit bedrijfsapplicaties en stelt verbeteringen voor op het gebied van de IT-infrastructuur en –architectuur. Je adviseert ook op het gebied van nieuwe technologieën.

 • Program & Change Management
  Jij weet als geen ander dat medewerkers de belangrijkste factoren zijn bij een veranderingsproces. Als Change consultant zorg je ervoor dat mensen mogen, willen en kunnen werken in een nieuwe situatie. Ook help je jouw klant om de verandering zo goed mogelijk te leiden. Je ondersteunt bij het tijdig uitvoeren van programma’s en projecten, binnen budget en met kwaliteit.

 • Risk & Compliance
  Je zoekt samen met de klant de juiste balans tussen risico’s en ambities. Bijvoorbeeld door risicomanagement te integreren in performancemanagement. Je kwantificeert de risico’s met modellen, zodat de klant betere beslissingen kan nemen.

 • Data Analytics
  Je gebruikt je analytische vaardigheden om praktische oplossingen te bedenken voor complexe problemen binnen de publieke, commerciële en financiële sector. Je werkzaamheden bestaan uit business modelling, (financieel) risicomanagement, procesoptimalisatie (waaronder Lean Six Sigma), executive decision support, performance management, datamanagement, datatransformatie en corporate intelligence.

Contact

Heb je vragen over jouw carrièremogelijkheden bij PwC of vacatures in het bijzonder?
Neem contact met ons op:

Studenten en starters

Romaana Bharos

Romaana Bharos

Professionals

Mirjam van der Vliet

Mirjam van der Vliet