Audit & Assurance

Binnen ons werkveld Audit & Assurance controleer jij de jaarrekeningen van onze klanten tot in de puntjes. Of je ondersteunt jouw klanten bij veranderingsprocessen rond het optimaliseren van hun procesbeheersing en de systemen die zij daarbij gebruiken. Je verdiept je daarbij in informatiestromen, bedrijfsprocessen en IT-systemen.

Werkzaamheden met betrekking tot statutaire compliance (samenstelprakijk) en overige compliance vind je binnen het werkveld Tax &HRS onder de praktijk Tax Reporting & Strategy.

Als student kies je binnen Audit & Assurance voor een meeloop- of afstudeerstage. Als starter volg je ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy, hét accountancy traineeship. En als professional kun je aan de slag bij:

Audit & Assurance (core assurance)

Je houdt je bezig met de jaarrekeningcontrole van onze klanten binnen domeinen als Financial Services, Public Sector, Private Companies en Consumer Industry Production Services. Je voert controles uit die extra zekerheid toevoegen aan de jaarrekening van klanten. Daarvoor zit je iedere twee tot drie weken met een team bij een andere klant. Je geeft inzicht in risico’s en kansen in de organisatie.

Starters in Noord-Holland

Amely Kho

Amely Kho


Starters in Zuid-Holland

Freya Lipka

Freya Lipka


Starters in Midden- en Noord-Nederland

Laura Klitsie

Laura Klitsie

Starters in Zuid-Nederland

Graziella Roos

Graziella Roos


Professionals 

Cathelijne Schaafsma

Cathelijne Schaafsma

Suzanne Bouwman

Suzanne Bouwman


Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS)
Je adviseert internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven op het gebied van waarderingen, financiële instrumenten, treasury, accounting advise en capital market transacties. Je speelt daarbij in op veranderingen binnen organisaties én op veranderingen in regelgeving of je houdt je full time bezig met alles wat er speelt op de internationale kapitaalmarkten. Je combineert specifiek lokale kennis met internationale best practices in jouw adviezen over de kwaliteit van financiële processen en informatiesystemen.

Starters CMAAS

Yolanda Bogaards

Yolanda Bogaards


Professionals CMAAS

Mirjam van der Vliet

Mirjam van der Vliet

Risk Assurance

Je ondersteunt onze klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het pro-actief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexere samenleving. Je begeleidt hen bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen en vraagstukken op het gebied van big data, cyber security, data analyse, IT audits en internal audits.

Starters Risk Assurance

Yolanda Bogaards

Yolanda Bogaards


Professionals Risk Assurance

Cathelijne Schaafsma

Cathelijne Schaafsma

Stages en vacatures