Audit & Assurance

Beschik jij over een afgeronde WO-studie Accountancy, Bedrijfskunde, Economie, Bedrijfsinformatica of Wiskunde of een afgeronde HBO-studie Accountancy en enkele jaren werkervaring? En ben je klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Ga dan aan de slag binnen ons werkveld Audit & Assurance en controleer de jaarrekeningen van onze klanten tot in de puntjes. Of ondersteun klanten bij veranderingsprocessen rond het optimaliseren van hun beheersing van primaire, secundaire en ondersteunende processen en de daarbij in gebruik zijnde systemen. Verdiep je daarbij in informatiestromen, bedrijfsprocessen en IT-systemen.

Voor werkzaamheden met betrekking tot statutaire compliance (samenstelprakijk) en overige compliance kijk je binnen het werkveld Tax &HRS onder de praktijk Tax Reporting & Strategy.

Binnen ons werkveld Audit & Assurance kun je terecht bij:

Audit & Assurance (core assurance)

Je houdt je bezig met de jaarrekeningcontrole van onze klanten binnen domeinen als Financial Services, Public Sector, Private Companies en Consumer Industry Production Services. Je voert controles uit die extra zekerheid toevoegen aan de jaarrekening van klanten. Daarvoor zit je iedere twee tot drie weken met een team bij een andere klant. Je geeft inzicht in risico’s en kansen in de organisatie.

Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS)

Je adviseert internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven op het gebied van waarderingen, financiële instrumenten, treasury, accounting advise en capital market transacties. Je speelt daarbij in op veranderingen binnen organisaties én op veranderingen in regelgeving of je houdt je full time bezig met alles wat er speelt op de internationale kapitaalmarkten. Je combineert specifiek lokale kennis met internationale best practices in jouw adviezen over de kwaliteit van financiële processen en informatiesystemen.

Risk Assurance

Je ondersteunt onze klanten met innovatieve diensten, producten en tools bij het pro-actief bewaken en managen van risico’s in een steeds complexere samenleving. Je begeleidt hen bij het realiseren van efficiënte, effectieve en beheerste bedrijfsprocessen en systemen en vraagstukken op het gebied van big data, cyber security, data analyse, IT audits en internal audits.

Vacatures

Contact

Heb je vragen over jouw carrièremogelijkheden bij PwC of vacatures in het bijzonder?
Neem contact met ons op:

Audit & Assurance

##Suzanne Bouwman##

Audit & Assurance & Risk Assurance

Cathelijne Schaafsma

Cathelijne Schaafsma

CMAAS

Mirjam van der Vliet

Mirjam van der Vliet