Advisory

Beschik jij over een sterke persoonlijkheid, een analytische geest en een afgeronde universitaire studie (Technische) Bedrijfskunde, (Bedrijfs)economie, Finance, Business Studies, International Business, Informatica, Wiskunde, Natuurkunde of Econometrie? Maak dan carrière in ons werkveld Advisory. Ook als je een andere studieachtergrond hebt, maar wel veel affiniteit met consultancy en een goede motivatie hebt om bij ons aan de slag te gaan, maken we graag kennis met je.

Binnen ons werkveld Advisory houd jij je bezig met financiële herstructureringen en forensisch onderzoek. Je begeleidt acquisities, fusies en afstoting van bedrijfsonderdelen en adviseert over verbetering van bedrijfsrendement. Je zorgt ervoor dat jouw klanten hun risico’s beter kunnen beheersen, beter presteren en meer winst maken. Je geeft kwalitatief hoogstaande adviezen en biedt innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken in de commerciële en publieke sector. Denk hierbij aan financiële, economische en strategische onderwerpen of kwesties op het gebied van fusies en overnames, het verkrijgen van toegang tot de kapitaalmarkten of het maken van onderhandelings- en structureringsafspraken.

Consulting of Deals

Binnen ons werkveld Advisory kun je terecht bij twee groepen: Consulting of Deals. Consulting kent de disciplines ‘Strategy’, ‘Operations’, ‘Finance’, ‘Technology’, ‘Program & Change Management’, ‘Risk & Compliance en ‘Data Analytics’. Bij Deals houd jij je onder meer bezig met acquisities, waardebepalingen, het afstoten van  bedrijfsonderdelen, het aangaan van allianties, het verkrijgen van financieringen, financiële herstructureringen, forensisch onderzoek, saneringen en disputen.

Als je klaar bent met je studie kun je in beide groepen een instroomprogramma volgen:

Contact
Heb je vragen over jouw carrièremogelijkheden bij PwC of vacatures in het bijzonder?
Neem contact met me op:

Romaana Bharos

Romaana Bharos