Audit & Assurance

Zit jij in het derde jaar van je HBO-opleiding Accountancy of in de laatste fase van je WO-Master Accountancy, Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatiekunde, Business Information Management, Economie, Econometrie, Informatica of Wiskunde? Dan kun jij bij PwC aan de slag in een meeloop- of afstudeerstage.

Voor werkzaamheden met betrekking tot statutaire compliance (samenstelprakijk) en overige compliance kijk je binnen het werkveld Tax &HRS onder de praktijk Tax Reporting & Strategy.

Tijdens een meeloopstage werk je één tot vier maanden als volwaardig teamlid mee in de dagelijkse praktijk. Zo krijg je een goed beeld van wat je doet als je bij ons gaat werken. Als je bijna klaar bent met je studie kun je ook je scriptie of afstudeeropdracht bij ons schrijven. Met hulp en begeleiding van één van onze professionals, onze informatiebronnen en de kennis van collega’s. Naast je scriptieopdracht werk je ook mee aan opdrachten voor klanten, zodat je echt ervaart hoe het is om bij PwC te werken. En wie weet, is je meeloop- of afstudeerstage wel het begin van jouw verdere carrière bij PwC…

Contact

Heb je vragen over jouw carrièremogelijkheden bij PwC of vacatures in het bijzonder?
Neem contact met ons op:

Amsterdam

Amely Kho

Amely Kho


Rotterdam

Freya Lipka

Freya Lipka


Noord- en Midden-Nederland

Laura Klitsie

Laura Klitsie


Zuid-Nederland

Graziella Roos

Graziella Roos


Studenten en starters Risk Assurance en CMAAS

Yolanda Bogaards

Yolanda Bogaards