Vacatures voor professionals

Kies het werkveld dat bij je past!

Bij PwC onderscheiden we vier werkvelden waarin jij aan de slag kunt: Audit & Assurance, Tax, Advisory en Staff & Support. Kies hieronder het werkveld van jouw keuze en bekijk alle vacatures die wij op dit moment hebben.

Ambitieuze fiscalisten

Ben jij een ambitieuze fiscalist en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wil je als adviseur betrokken worden bij de uitdagingen en de kansen van aansprekende klanten en daarbij on-the-job begeleiding krijgen zodat jij als professional kunt ontwikkelen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en hecht team dat tot de absolute top van Nederland kan worden gerekend? Klik dan hier en solliciteer op een van de vacatures in onze fiscale adviespraktijk.

Tax Reporting & Strategy specialisten

Als specialist bij Tax Reporting & Strategy opereer je in een werkveld dat continu in beweging is. Je bent hier een zakelijk adviseur die denkt vanuit de business-agenda van de klant. Organisaties en ondernemingen moeten voldoen aan allerlei wet- en regelgeving, en aan jou de taak om onze klanten in deze dynamiek van compliance bij te staan. Jij adviseert hoe klanten hun financiële, fiscale en administratieve processen optimaal kunnen inrichten. Je werkt op het snijvlak tussen fiscaliteit en accountancy in een multidiciplinair team. Wij hebben relatiebouwers, vaktechinische specialitsen en IT-specialisten. Afhankelijk van jouw ambities helpen wij jou door te groeien naar de professional die jij wilt zijn binnen dit vakgebied. Klinkt dit interessant? Klik dan hier voor de vacatures binnen de Tax Reporting & Strategy praktijk.

Gedreven consultants

Wil jij werken bij een wereldwijde kennisorganisatie en samen met gepassioneerde collega’s het verschil maken voor onze toonaangevende klanten? Wil jij hen inspireren met jouw overtuigende adviesvaardigheden, jouw netwerk uitbreiden en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Wil je verzekerd zijn van arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw persoonlijke keuzes en flexibel werken en leven? Maak dan jouw ambities waar binnen onze snelgroeiende adviespraktijk en bekijk hier onze vacatures.

Ervaren accountants

Met onze mensen werken we aan een gezamenlijk doel: we willen bijdragen aan meer vertrouwen in de maatschappij en aan het oplossen van belangrijke problemen. Als PwC nemen we hierin het voortouw. Dat doen we door onze controlemethodieken te innoveren: we investeren fors in data-analyse gebaseerde controle, waardoor we nog dieper graven met onze audits. Ook zetten we in op ervaren accountants met verfrissende ideeën en passie voor het vak. Ben jij zo'n accountant die zijn of haar vak verder wil brengen, klik dan hier en solliciteer op een van onze vacatures.

Lees hier meer over...