Afstudeerstages

Je bent bijna klaar met je studie en wilt graag bij een gerenommeerd bedrijf afstuderen. Dat kan bij ons en jij geeft zelf aan voor hoeveel dagen per week je dat wilt doen. Je maakt gebruik van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals bij het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je je kennis in de praktijk kunt toetsen en persoonlijk ervaart hoe het is om bij PwC te werken.

Je belangrijkste bezigheid is het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Daarbij deel je een kamer met medestagiaires en andere collega’s. Je zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Als je bij PwC gaat afstuderen, kun je rekenen op inspirerende collega’s en een goede stagevergoeding. Je krijgt een persoonlijk begeleider – een ervaren professional uit de praktijk – met wie je wekelijks contact hebt. Je begeleider ondersteunt je op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak en helpt jou om je afstudeerstage tot een succes te maken. En wie weet, is je afstudeerstage wel het begin van jouw verdere carrière bij PwC…

Bekijk hier ook: