Meeloopstages

Ben jij een ambitieuze tweede- of derdejaars Bachelor- of Masterstudent en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf als PwC in de praktijk aan toe gaat? Kies voor een meeloopstage en draai één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid. Zo krijg jij een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC.

Als meeloopstagiair(e) deel je een kamer met een collega en krijg je eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om werkzaamheden naar je toe te trekken en zelfstandig uit te voeren. Je verkrijgt vaardigheden en inzichten en bouwt relaties op die je de rest van je carrière van pas komen. Je kunt gebruikmaken van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals. Je loopt mee op verschillende opdrachten bij diverse klanten, zodat je de theorie toetst aan de praktijk en je jouw kennis in korte tijd uitbreidt.

Als je stage gaat lopen bij PwC kun je rekenen op inspirerende collega’s en een goede stagevergoeding. Je krijgt een persoonlijk begeleider – een ervaren professional uit de praktijk – met wie je wekelijks contact hebt. Je begeleider ondersteunt je op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak en stelt samen met jou en je opleiding een passend stageprogramma op, op het niveau van jouw vordering en studie. Wie weet, is je meeloopstage wel het begin van jouw verdere carrière bij PwC…

Meeloopdag

In sommige gevallen kun je ook één of twee dagen meelopen met een accountant of fiscalist en zelf werkzaamheden uitvoeren tijdens een zogenaamde Meeloopdag. Je kunt je ervaringen bespreken en vragen stellen. Een snelle manier om te proeven van het werk bij PwC. Heb je interesse in een Meeloopdag? Bespreek deze dan met een recruiter.

Bekijk hier ook: