Werkstudenten

Ben je bezig met je universitaire master Fiscaal Recht of Fiscale Economie en wil je graag ervaren hoe het er bij PwC in de fiscale praktijk aan toe gaat? Ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar en vind je het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen? Kom dan als werkstudent #werkenbijpwc.

Als Werkstudent kun je op drie momenten per jaar instromen: 1 februari, 1 mei of 1 september. Je geeft zelf aan welke werkdagen jouw voorkeur genieten en verkrijgt tijdens je werkzaamheden vaardigheden en inzichten die je de rest van je carrière van pas komen. Je bouwt relaties op en kunt gebruikmaken van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals. Je loopt mee op verschillende opdrachten bij diverse klanten, zodat je de theorie toetst aan de praktijk en je jouw kennis in korte tijd aanscherpt.

Als je een werkstudentschap doet bij PwC kun je rekenen op inspirerende collega’s en een goede vergoeding. Je krijgt een persoonlijk begeleider – een ervaren professional uit de praktijk – met wie je wekelijks contact hebt. Je begeleider ondersteunt je op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak en stelt samen met jou een passend werkprogramma. Wie weet, is je werkstudentschap wel het begin van jouw verdere carrière bij PwC…

Bekijk hier ook: