Advisory Traineeships

Wereld vol uitdaging

Als (bijna) afgestudeerd talent sta je te trappelen om je kennis in de praktijk toe te passen. Je hebt bewezen dat je slim, gedreven en ambitieus bent en nu wil je aan de slag. In een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend ontwikkelt. Eén ding weet je zeker: je wilt adviseur worden. Met een economische, bedrijfskundige, sociale of technische master op zak gaat een wereld vol uitdaging voor je open bij één van onze Advisory Traineeships: het Deals Traineeship of Consulting Traineeprogramma.

Wie ben jij?
De toelatingseisen zijn hoog: alleen de beste studenten weten zich te kwalificeren voor onze Advisory Traineeships. Maak jij impact, ben jij analytisch sterk én nieuwsgierig? En ben jij maximaal twee jaar afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten? Dan ben jij onze ideale kandidaat! We vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug...

Bij de start van jouw traineeship krijg je een vast contract. Als je na twee jaar alles uit je traineeship gehaald hebt, bespreken we de praktijk waarin je verder gaat. PwC kent goede doorgroeimogelijkheden en uitgebreide arbeidsvoorwaarden.

Wat we belangrijk vinden, is jouw motivatie. Ben jij ambitieus, werk je met passie en heb je een gezonde dosis lef? Bij PwC krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, zoals jij dat wilt. Bovendien verken én verdiep je jouw kennis tijdens jouw traineeship.

Kies je voor Deals of Consulting?

Onze adviespraktijk focust op twee aandachtsgebieden: Deals en Consulting.

Deals levert adviesdiensten op het gebied van fusies en overnames, waarbij het onze ambitie is klanten vanaf de vaststelling van hun strategie tot en met de integratie van bedrijven te assisteren. Je specialiseert je meteen als Deals adviseur en leert tijdens het traineeship alle facetten van de Dealspraktijk kennen.

Bij Consulting helpen we bedrijven, overheden en instellingen bij transformatieprocessen die onder meer ontstaan als gevolg van strategische vernieuwingen, businessmodellen of informatiesystemen. Tijdens het Consulting Traineeprogramma doe je ervaring op in de verschillende takken van het adviesvak. En ontwikkel je jezelf als een adviseur met een brede basis.

Solliciteer nu!
Klik hier en solliciteer meteen voor het Deals Traineeship.

Voor het Consulting Traineeprogramma solliciteer je eerst op een vacature, waarna je automatisch aan het traineeprogramma deelneemt.

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie over het Deals Traineeship of Consulting Traineeprogramma?
Neem gerust contact met op.

Romaana Bharos

Romaana Bharos