Traineeships

Kies het traineeship dat bij jou past!

PwC heeft vier traineeships:

  • The Associate Academy, hét accountancy traineeship
  • Advisory Traineeships: Deals Traineeship en Consulting Traineeprogramma
  • Tax Traineeship
  • People & Organisation Traineeship

The Associate Academy

Met ons tweejarig opleidingsprogramma The Associate Academy maak je in de volle breedte en diepte kennis met het accountancyvak. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en je doet ruime ervaring op met verschillende werkzaamheden bij diverse klanten. Door de teamgeoriënteerde en ervaringsrijke introductie bij PwC bouw je aan een hecht netwerk en word je optimaal opgeleid en voorbereid op alle aspecten van het accountancyvak.

Lees hier alles over The Associate Academy

Advisory Traineeships

Je bent slim, gedreven en ambitieus en wilt aan de slag in een werkomgeving waarin je veel en snel leert en jezelf voortdurend ontwikkelt. Je weet één ding zeker: je wilt adviseur worden. Er gaat een wereld vol uitdaging voor je open bij één van onze Advisory Traineeships:

  • Consulting Traineeprogramma
    Heb jij een sociale, financieel/economische, bedrijfskundige of technische studieachtergrond op WO-niveau? Verken en verdiep dan jouw kennis tijdens het Consulting Traineeprogramma. Je doet brede ervaring op binnen de adviespraktijk van PwC en maakt kennis met de Consulting-aspecten Strategy, Finance, Operations, Technology, Program & Changemanagement en Risk.
  • Deals Traineeship
    Heb jij een financieel/economische, bedrijfskundige of technische WO-achtergrond? En wil jij je specialiseren in fusies en overnames? Kies dan voor de grootste dealspraktijk van Nederland en ga in het Deals Traineeship aan de slag binnen de groepen: Financial Due Diligence, Strategy, Valuations, Delivering Deal Value, Business Restructuring Services en Corporate Finance.

Lees hier alles over de Advisory Traineeships

Tax Traineeship

Je bent afgestudeerd in Letteren, Geesteswetenschappen of Rechten en hebt maximaal één jaar werkervaring. Je puzzelt graag met teksten, hebt goede analytische vaardigheden en een messcherp beoordelingsvermogen. Specialiseer je tot tax consultant bij PwC via het Tax Traineeship: een mix van werken en doorstuderen op academisch niveau.

Lees hier alles over het Tax Traineeship

People & Organisation Traineeship

Een jaar lang kennismaken met alle facetten van onze People and Organisation–praktijk, dat is het People and Organisation Traineeship van PwC. In een team van fiscalisten, econometristen, juristen, bedrijfs-kundigen en HR-specialisten werk je aan fiscale vraagstukken van onze klanten, onder meer op het gebied van beloningen, internationaal werken en HR-gerelateerde issues die voortkomen uit fusies of overnames. Als trainee ontwikkel je je tot een allround adviseur voor onze klanten binnen deze veelzijdige praktijk.

Lees hier alles over het People & Organisation Traineeship